Gulvtæpper

Gulvtæpper

Gulvtæpper

Unikke udtryk med tæpper

Det rigtige tæppe til det rigtige formål. Med det rigtige valg af tæpper kan akustikproblemer afhjælpes og rumfornemmelse ændres markant.  Udover de overvældende mange tæppetyper, guider Melinco gerne indenfor materiale, farve, bagside, luv og tykkelse af tæppe, for at få det rigtige tæppe til virksomheden.

Undergulvet

Et jævnt undergulv er nøgleordet bag et flot monteret tæppe. Melinco leverer den totale løsning, hvad end det er tæpper i nye lokaler eller udskiftning af eksisterende tæpper og sørger altid for undergulvet er så plant som muligt, for sikre det bedst mulige resultat.

Fordele ved tæpper

Udover en bedre akustik og en behagelig rumfornemmelse, så har tæpper rigtig mange andre fordele. Tæpper kan mindske svævestøv i indeklimaet, samle et rum visuelt og ikke mindst er det behageligt både at gå og stå på. Tæpper er lette at vedligeholde i forhold f.eks. massive trægulve.

Vedligehold

Som alle andre gulve, er korrekt vedligehold essentielt for levetiden af tæpperne. udover almindelig støvsugning, anbefaler Melinco at tæppernes renses uden kemikalier og sæber og imprægneres efterfølgende. Vi hjælper gerne med uforpligtende tilbud på vedligeholdelelseplan for de nye tæpper.

Kontakt os


Telefon 70 276 277 | melinco@melinco.dk

Kontakt os

T: 70 276 277 
M: melinco@melinco.dk

Til en uforpligtende rådgivning og tilbud på dit næste projekt
 

Scroll to Top
Scroll til toppen