lægning af træ- og laminatgulve

lægning af træ- og laminatgulve

Gulvlægning

Lægning af trægulve

Melinco Gulve monterer alle typer af kvalitets trægulve, fra moderne typer til de klassiske trægulve til nybyggeri eller renovering af ejendomme, kontorlokaler og butikker. Vi rådgiver gerne om valg af den rigtige type trægulv ud fra brugen af rummet, gulvets belastning og ønsket udtryk. Vi giver altid grundig vedledning i efterfølgende vedligehold af gulvet og hjælper gerne med at få udarbejdet en vedligeholdelsesplan på gulvene efterfølgende.  

Lægning af laminatgulve

Laminatgulve er et begreb der dækker over rigtig mange nye, slidstærke typer gulve, med et utal af anvendelsesmuligheder, der er nemme at vedligeholde. Hos Melinco sætter vi en ære i at vejlede vore kunder, i valget af det rigtige laminatgulv, alt efter rummets type og anvendelse. Vi klarer alt fra beslutningen om gulvtype er taget, til sidste liste er monteret.

Fordele ved trægulve

Trægulve giver et naturligt og varmt udtryk. Der flere forskellige træsorter og gulvtyper, men generelt kan de deles op i massive og ikke massive. Fælles for de to er, at de begge kan slibes ned. Dog kan massive gulve slibes ned flere gange. De massive er utroligt slidstærke og giver et ensartet udtryk, hvor de ikke massive, som f.eks. parketgulve giver mulighed for smukke mønstre og unikke udtryk.

Fordele ved laminatgulve

Med Laminatgulve får man uanede muligheder inden for udtryk og design, uden at spekulerede på afslibning, lakering eller oliering. Laminatgulve har ændret sig fra at være et gulv, man valgte når økonomien ikke var rakte et trægulv, til at være et smart, rengøringsvenligt, økonomisk godt alternativ.

Kontakt os på telefon 70 27 62 77 for en seriøs sparring omkring gulvlægning af trægulve.

Kontakt os


Telefon 70 276 277 | melinco@melinco.dk

Kontakt os

T: 70 276 277 
M: melinco@melinco.dk

Til en uforpligtende rådgivning og tilbud på dit næste projekt