Entrepriser

Entrepriser

Entrepriser

Entrepriser

Nybyggeri eller større ombygninger, kræver erfaring, samarbejdsvilje og overblik. Melinco står for gulventreprisen ved flere store byggerier i hele Danmark og er garant for at alt udføres som aftalt, til den aftalte tid, med faglig stolthed og kvaliteten i højsæde. Med Melinco sikres bygherre en aktiv samarbejdspartner, fremfor blot endnu en leverandør.

Fjordbrynet i Kolding 1

Lige overfor lystbådehavnen i Kolding, har Adsbøll Entreprise A/S  i samarbejde med PFA, bygget Fjordbrynet – to tårne med 14 etager og 104 lejligheder. Melinco har lavet gulvene i alle lejligheder.

Ndr. Ringvej i Kolding

På Ndr. Ringvej / Vejlevej i Kolding, er der bygget fire punkthuse på den gamle remissegrund. Der er i alt 84 tre– og fireværelses lejligheder er på mellem 95 og 133 m2. Melinco har lavet gulvene i alle lejligheder.

Flegmade i Vejle

Projektet indeholder 228 nye to, tre og fire-værelsesboliger på Flegmade i Vejle og er meget attraktivt beliggende få hundrede meter fra Musikhuset, Byparken, campusområdet og gågaden. Melinco har lavet gulvene i alle lejligheder.

Ternelunden i Horsens

For Boligselskabet Domea Horsens har Adsbøll Entreprise bygget 56 nye familieboliger i Ternelunden i Horsens. De tre boligblokke indeholder i alt 28 stk. 3-rums boliger og 28 stk. 4-rums boliger, der i alt fylder et samlet boligetageareal på 5.880 m2. Melinco har lavet gulvene i alle lejligheder.

Kontakt os

T: 70 276 277 
M: melinco@melinco.dk

Til en uforpligtende rådgivning og tilbud på dit næste projekt
 

Scroll to Top
Scroll til toppen